نشست آشنایی با خدمات برنامه زیست بوم شرکت‌های خلاق
1398/9/24
نوع: اخبار
نویسنده: لیلا اکبری

در روز دوشنبه به تاریخ 11 آذر 98 نشست آشنایی با خدمات برنامه توسعه زیست بوم شرکت های خلاق و دستگاه های اجرایی همکار در صندوق نوآوری و شکوفایی کشور برگزار شد.

در قسمتی از برنامه پنل ارائه دهندگان خدمات به شرکت های خلاق برگزار شد و هرکدام از مهمانان پنل به توضیح فعالیت مجموعه خود پرداختند. دبیر پنل آقای مهندس سید مهدی سادات مدیر عامل شرکت کارآفرینی و فن آوری ایران (کفا) بودند و مهمانان عبارت بودند از: آقای روح اله میرامینی مدیر عامل صندوق توسعه فناوری های نوین، آقای عمیدی مدیر عامل کارن کراد، آقای بابایی از سام محاسب، آقای حامد حافظی از پارادیس هاب و آقای لطفی از صد استارتاپ.

در ادامه به توضیح سخنان مهمانان میپردازیم:

آقای عمیدی، مدیر عامل کارن کراد:

کارن کراد سامانه تامین مالی و سرمایه گذاری برای استارتاپ ها در تمام حوزه ها است که برای اولین بار با مجوز های گرفته شده از شرکت فرابورس از ابزار تامین مالی جمعی (کرادفاندینگ) مبتنی بر مدل مشارکت استفاده میکند. کارن کراد در این راه استارتاپ ها را خیلی دقیق ارزیابی میکند و رویداد های مختلف سرمایه گذاری برگزار میکند. همچنین با برگزاری کارگاه های آموزشی و ارتباط دادن استارتاپ ها با منتور ها و مشاوران متخصص به تسهیل فرآیند سرمایه گذاری کمک میکند.

آقای روح اله میرامینی، مدیر عامل صندوق توسعه فناوری های نوین:

صندوق توسعه فناوری های نوین در سه حوزه فعالیت میکنند، اول وام و تسهیلات، دوم ضمانت نامه است که در این مورد کاملا مثل بانک عمل میکنند مخصوصا برای بیزنس های B to G و سوم بحث سرمایه گذاری است. سرمایه گذاری در دو بخش انجام میشود، یک بخش بحث VC است و بخش دیگر مشارکت مدنی است که در این بخش بدون وارد شدن به سهام یک استارتاپ شریک آنها میشویم.

آقای بابایی، سام محاسب:

نرم افزار سام محاسب در حوزه های سازمانی از جمله پک کامل حسابداری تا پک ERP و CRM فعالیت دارد و دارای تسهیلات ویژه برای شرکت های دانش بنیان و شرکت های خلاق است. خدمات آنها شامل خدمات حرفه ای در حوزه مالی و مالیاتی و همچنین آموزش در این حوزه است.

آقای حامد حافظی، پارادیس هاب:

پارادیس هاب اول با استارتاپ های early stage شروع کرد و رفته رفته به سمت شرکت های mature دارد حرکت میکند. به طور کلی سه مزیت اصلی کار کردن در فضاهای کار اشتراکی انعطاف پذیری بالا آنها، قابلیت ارتباط گرفتن زیاد با افراد مختلف و کاهش هزینه ها است. هم اکنون پارادیس هاب دارای پنج شعبه در اقدسیه، چهارراه ولیعصر، دانشگاه علوم تحقیقات، باغ کتاب و شهرداری منطقه سعادت آباد است و برای استارتاپ ها امکان جابجایی بین این شعب وجود دارد. همچنین در استان قزوین و کردستان در حال تجهیز شعبه هستند و در بحث بین الملل نیز در عمان با یک فضای کار اشتراکی همکاری دارند و در افغانستان هم در حال راه اندازی مجموعه جدید و در سوریه و لبنان نیز در حال مذاکره هستند.

آقای لطفی، صد استارتاپ:

شروع کننده این حرکت موسسه دانش بنیان برکت است که با توجه به دولتی بودنشان سعی کردند شرایطی که شرکت های خصوصی به دلیل یکسری محدودیت ها امکان فراهم کردنشان را ندارند، فراهم کنند. آنها با تجربه زیاد و تحقیق گسترده ای که در حوزه استارتاپ و کارآفرینی داشتند به این نتیجه رسیدند که حدودا بر روی صد استارتاپ میتوانند سرمایه گذاری کنند و دلیل نام گذاری خودشان به این اسم همین بوده. اولین استارتاپی که صد استارتاپ بر روی آن سرمایه گذاری کرد هارتک بود. همچنین از دیگر فعالیت های صد استارتاپ اصلاح منتورشیپ و راه بری کردن است. همچنین آنها از ابتدا سعی کردند مشکلات موجود که استارتاپ های early stage با آنها روبرو هستند را شناسایی و راه حل مناسب و کاربردی برایش پیدا کنند و به این شکل راه پیشرفت را برای آنها هموار کنند.

و در قسمت پایانی پنل دقایقی را به پرسش و پاسخ بین حضار و اعضای محترم پنل اختصاص داده شد.

 

گزارش کل رویداد را میتوانید در لینک زیر مطالعه فرمایید:

http://bit.ly/2YhEWc3

لطفا برای افزودن نظر ورود یا ثبت نام کنید.